Βγες από το τούνελ…. ☀️

Όταν νιώθεις την γη 🌏

να χάνεται κάτω από τα πόδια σου…….. Βαθιά ανάσα για να οξυγονωθεί ο εγκέφαλος. Αυξάνει την ψυχραιμία και παίρνει την ένταση.

Επικεντρώσου κάποια λεπτά στην αναπνοή σου και θυμίσου δεν χάθηκε ο κόσμος. Όλα αντιμετωπιζονται ευκολότερα με το χιούμορ. Γι αυτό δες το από την κωμική του πλευρά. Αυτόματα το βάρος, που νιώθεις, εξατμίζεται ή τουλάχιστον λιγόστευει. 😀 Πόσες φορές νόμιζες ότι ήταν πολύ δύσκολα τα πράγματα και τελικά αποδείχτηκε ότι δεν ήταν. 📶 Θυμήσου ακόμα, πως κατάφερες και αντιμετωπίσες προηγούμενες δυσκολίες,ίσως με επιτυχία 🤞

Το θέμα είναι, λοιπόν, πόση σημασία δίνεις εσύ σ αυτό που σου συμβαίνει.

Οκ. Είναι και θέμα χειρισμού, στο τέλος. Μα πρωταρχικά, είναι πως το αντιλαμβάνεσαι, Και δεύτερον, τι ερμηνεία του δίνεις.

Στο κάτω κάτω της γραφής γίνε παρατηρήτης αυτών που σου συμβαίνουν για να τα αντιλαμβάνεσαι σφαιρικά! Ποτέ δεν είναι αργά να αλλάξεις οπτική, αν νιώθεις ότι δεν μπορείς να ξεπεράσεις τις οποίες δυσκολίες. Η ωρίμανση συναισθήματικη και Ψυχική κατακτιεται μέσα απ αυτές.

Με 🧡 Αγάπη και Εκπαίδευση αντιμετωπίζετε οποιαδήποτε αντιξοότητα της ζωής! Ααααα. Και προπαντός, με Χιούμορ πάνω από όλα!! 😘 😘 😘

Αγγελική Σφαιροπούλου

Εκπαιδεύτρια Προσωπικής Ανάπτυξης

Advertisement

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s