Τα Χαρίσματα : Οδηγός Ζωής

Η Πληρότητα μια έννοια γεμάτη Νόημα. Παραπέμπει σε μια Ζωή γεμάτη Νόημα.

Το θέμα είναι πως επιτυνχάνεις, να έχει η ζωή σου Νόημα..?

Αυτό έχει σχέση με το πόση Αξία δίνεις εσύ στη ζωή σου. Και κυρίως, πόση Αξία δίνεις στον Εαυτό σου.

Σε τι βαθμό έχεις καταφέρει να νιώθεις πλήρης? Αλήθεια ποιές στιγμές κατακλύζεσαι απ αυτό το συναίσθημα? I Είναι τόσο βαθιά η αυτογνωσία σου, ώστε να νιώθεις γεμάτος? Τρέφεις τον εαυτό σου με πράγματα που σε έλκουν, και κατά συνέπεια, σε ωθούν προς μια δημιουργική διάθεση? Η Μήπως συνήθως αφήνεσαι… και είσαι επιρρεπής σε άσχετες επιρροές? Αν παρατηρήσεις λίγο, θα διακρίνεις σε ποια θέση βρίσκεσαι.

Θέλουμε να νιώθουμε πληρότητα, αλλά δεν αντιλαμβανόμαστε ότι, αυτό είναι κάτι που πηγάζει από μέσα μας. Πολλοί συνχέουν την πληρότητα με την αχόρταγη ικανοποίηση να καλύπτουν διαρκώς τις ολόενα, νέες ανάγκες τους.

Δεν συνειδητοποιούν ότι έχει να κάνει με την Ροή. Στην ουσία, είσαι Πλήρης, εννοώ Ευτυχισμένος, αν κάνεις κάτι, και χάνεις την αίσθηση του χρόνου!

Σε συνεπαίρνει τόσο πολύ ώστε ξεχνιέσαι. Με άλλα λόγια, δίνεσαι » ψυχή και πνευματι», ώστε ο χρόνος καταργήται. Συμπέρασμα: το να είσαι στο εδώ και τώρα, κάνοντας πράγματα που σ ευχαριστούν, σου φέρνει αυτό το όμορφο, και αναγεννησιακό αίσθημα της πληρότητας. Δώσε χρόνο στον εαυτό σου για να ανακαλύψεις τις κρυφές σου αρετές, τα πολύτιμα ταλέντα σου ! Πολλές φορές, φεύγει ο χρόνος χωρίς να έχεις ασχολήθει με την αξιοποίση των ταλέντων σου. Αυτά, (οι δυνατότητές σου) αποτελούν το δυναμικό του χαρακτήρα σου που θα σε πάνε μπροστά. Αφιέρωσε χρόνο να τα καλλιεργήσεις!

Αποτελούν σημαντική πηγή ενέργειας. Και θυμίσου, είναι τελείως διαφορετικά για τον καθένα. Αν ασχοληθείς σοβαρά, μπορεί να καθορίσουν την πορεία της ζωής σου.

Όχι μόνο την επαγγελματική αλλά και την προσωπική. Γίνεσαι αυτό που φαντάζεσαι, τελικά. Είναι προτιμότερο να γίνεις αυτό που είσαι προορισμένος από την φύση σου, πάρα να αναλώνεται σε οτιδήποτε ξένο προς εσένα. Σε βάθος χρόνου, η πληρότητα που αποκομίζεις κάνοντας, όλα εκείνα που σε γεμίζουν είναι ασυγκρίτως, μεγαλύτερη απ´ την σπατάλη του εαυτού σου, σε εφήμερες μικρό χαρές.

Είναι αποδεδειγμένα όχι μόνο επιστημονικά αλλά και φιλοσοφικά ότι, αν Καλλιεργήσουμε με Ζήλο Τα Χαρίσματά Μας, μπορούμε να Προοοδεύουμε Πνευματικά και να Είμαστε Ισορροπημένοι Ψυχικά !!!

Στην οδό της Ευημέριας, Το Νόημα Της Ζωής το δίνεις Εσύ !

#LifeCoaching #COACTINGCOACHING #ΣφαιροπούλουΑγγελική, Σύμβουλος Ανάπτυξης Δεξιοτήτων

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s