«Όλα Καλά»…

Και τί συζητάμε στην περιβόητη Προσωπική Ανάπτυξη, για Εξέλιξη? (στην βάση της οποίας χτίζεις καλές συνήθειες με σένα κυρίως και τους άλλους) αφού, «Όλα καλά».

Θα σας πω αγαπητοί μου, απ τις συμπεριφορές που βλέπω γύρω μου: Το πιο εύκολο είναι να κατηγορείς. Αυτό σε απαλλάσσει από πολλές ευθύνες. Βολικό όσο εκεί που δεν παίρνει! Το δεύτερο εξίσου «υπέροχο» είναι να μιλάς με την σιγουριά του ξερόλα. Το οποίο αποκλείει κάθε πιθανότητα να βελτιωθείς ως άνθρωπος. Γιατί τι είναι ποιο σημαντικό : Να ξεφεύγεις απ όλα με την πονηριά ή να κοπιάζεις για να φτιάξεις τα πράγματα?

Εμείς ως Συμβούλοι Προσωπικής Ανάπτυξης δεν θα χρειαζόμαστε αν, η πλειοψηφία των ανθρώπων είχε πρώτον γνώση του εαυτού τους, και δεύτερο φέροταν με ωραίο τρόπο. Και καλύτερες σχέσεις θα υπήρχαν, και χαμένοι στον «κόσμο τους» δεν θα ήταν οι περισσότεροι.

Όταν κάποιος άνθρωπος είναι εξ αρχής, προκατηλημενος για τον άλλον ή το χειρότερο φανατικός προς τις απόψεις του, πως να επικοινωνήσει? Πόσο μάλλον, να μιλήσει με την στοιχειώδη ευγένεια, με σεβασμό και να προσεγγίσει οποιονδήποτε. Αυτό που επικρατεί είναι ο καθένας να θέλει να λέει τα δικά του.

Ένα κομφούζιο. Μια «εξυπνακιστική» διάθεση κοροϊδίας (εγώ είμαι πιο μάγκας από σένα), παρέα με χιλιάδες κόμπλεξ, που αποτελούν εμπόδια για οποιαδήποτε εξέλιξη. Άντε μετά σε συνολικό επίπεδο, να πρόοδευσουμε ως λαός… . «Ωχχ αδερφέ, γι αυτά θα λέμε τώρα… ? Εμείς είμαστε Σπουδαίοι. Έχουμε Ιστορία. Δεν χρειάζεται να μάθουμε τίποτα. » Και «Όλα καλά» το σχόλιο κερασάκι! Όπως συχνά, πυκνά λέγεται.

Κατ αυτό τον τρόπο «όλα κάτω από το χαλάκι»…. 🧡 Μ’αλλά λόγια να αγαπιόμαστε..!

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s