✨Όταν ο Θεός γελάει..!

🐞 Η Λάμπρη

φανερώνει τη δόξα του Θεού όχι μόνο, στην γη αλλά και στον κάτω κόσμο ! Με την γιορτή του Πάσχα, Θυμάται ο άνθρωπος τα έθιμα και τις ρίζες του.

«Ηρθες για να σταυρωθεις, και να αναστηθείς»!Όποιο δρόμο και να πάρεις, ότι και να κάνεις, η διαδρομή εμπεριέχει αυτά τα δύο στοιχεία. Αυτός είναι ο Επίγειος Βίος στην ουσία του. Όλα τα υπόλοιπα, είναι θεωρήσεις και νοήματα που αντιλαμβάνεσαι στην πορεία. Όσα πλούτη κι αν απόκτησες, όση φήμη και αν έχεις, ο χρόνος που σου δωθηκε, ήταν για να περάσεις αυτά τα στάδια. ΤΗΝ ΣΤΑΎΡΩΣΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΝΑΣΤΑΣΗ ΣΕ ΨΥΧΙΚΌ ΚΑΙ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΌ ΕΠΊΠΕΔΟ.

Και τί, στ αλήθεια συμβολίζει αυτή η διαδικασία? Για κάποιους είναι γνώριμη αυτή η ΕΜΠΕΙΡΙΑ. Για άλλους αποτελεί μυστήριο… ακόμα! Η πιο απλή εξήγηση, είναι ο μετασχηματισμος που συντελείται. Ενας επώδυνος Μετάσχηματισμός, συνήθως. Για αυτό άλλωστε, χρησιμοποιούνται και τόσο έντονες λέξεις για να περιγράψουν τις δύο αυτές, αντίστροφες καταστάσεις που βιώνει το ίδιο το άτομο .

Προκαλείται ένας Θάνατος για να επέλθει μία Ανάσταση! Δηλαδή, ο παλιός εαυτός πεθαίνει, για να αναγγενηθεί ένας καινούργιος. Δημιουργήται μια κένωση μέσα στον άνθρωπο για να μπορέσει να αναγγενηθεί. Ισως, να ακούγεται αόριστο ή αδιανόητο για κάποιους. Όμως η πραγματικότητα αυτή είναι! Δεν μιλάμε για θάνατο ψυχής και ανάσταση, αν και σε μια άλλη κατάσταση (μεταθανάτια) μπορεί και να ισχύει. Μιλάμε για την παρούσα ζωή, και όσοι έχουν βιώσει αυτή την Μεταστροφή, γνωρίζουν πραγματικά τί συμβαίνει.

Ένα είναι σίγουρο, ότι ο άνθρωπος που περνάει απ την μια κατάσταση στην άλλη δεν είναι πια ο ίδιος. Δηλαδή, αλλάζει ριζικά στην στάση του ως προς τον εαυτό του, την ζωή και τους άλλους.

Καλή Ανάσταση!!! σε όλους🔥Και μην ξεχνάτε, ο μεγαλύτερος Σκηνοθέτης είναι ο Θεός! Και γελάει με τα σχέδια των ανθρώπων….!

Το Πάσχα και το γεγονός της Ανάστασης του Χριστού, αποτελεί ακλόνητη απόδειξη, της ύπαρξης της Θεϊκής Δύναμης σε όλο τον κόσμο!🌟💛 sferopoulou@gmail.com

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s